Tevékenységeink

Konfekcióipari tevékenység, egyen- és formaruházat gyártása

Társaságunk országszerte 9 fióktelepen végez konfekcióipari tevékenységet. Ennek keretében fogvatartotti és civil varrodai szalagokat üzemeltetünk.

Egészségügyi textil, fektetési anyagok és orvostechnikai eszközök gyártása

Az egészségügyi textilek társaságunk sátoraljaújhelyi fióktelepén készülnek, ennek keretében tisztatéri varrodát is üzemeltetünk. Orvostechnikai eszközök gyártását Sátoraljaújhelyen, Kiskunhalason és Debrecenben végezzük. 

Egyenruházati bolt, egyenruházati webáruház üzemeltetése

A Belügyminisztérium irányítása alá tartozó rendvédelmi szervek, illetve azok hivatásos állománya részére az egyenruházati ellátást személyesen a Budapesti telephelyünkön (Rózsa utca), a webáruházon keresztül országos lefedettségben biztosítjuk. Az egyenruházati bolthoz kapcsolódóan varrodai szolgáltatást is biztosítunk.

Bérmunkáltatás

Fogvatartottak munkáltatásával széleskörű bérmunka tevékenységet végzünk, így különösen csomagolás, papírhajtogatás, válogatás stb.

Bővebben

Bútorgyártás

A központi- és belső ellátási rendszerben felmerülő bútoripari termékek gyártása, szállítása és beépítése történik a tevékenység keretében fogvatartotti munkáltatással.

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!