Tevékenységeink

Konfekcióipari tevékenység, egyen- és formaruházat gyártása

Társaságunk országszerte 9 fióktelepen végez konfekcióipari tevékenységet. Ennek keretében fogvatartotti és civil varrodai szalagokat üzemeltetünk.

Egészségügyi textil, fektetési anyagok és orvostechnikai eszközök gyártása

Az egészségügyi textilek társaságunk sátoraljaújhelyi fióktelepén készülnek, ennek keretében tisztatéri varrodát is üzemeltetünk. Orvostechnikai eszközök gyártását Sátoraljaújhelyen, Kiskunhalason és Debrecenben végezzük. 

Egyenruházati bolt, egyenruházati webáruház üzemeltetése

A Belügyminisztérium irányítása alá tartozó rendvédelmi szervek, illetve azok hivatásos állománya részére az egyenruházati ellátást személyesen a Budapesti telephelyünkön (Rózsa utca), a webáruházon keresztül országos lefedettségben biztosítjuk. Az egyenruházati bolthoz kapcsolódóan varrodai szolgáltatást is biztosítunk.

Bérmunkáltatás

Fogvatartottak munkáltatásával széleskörű bérmunka tevékenységet végzünk, így különösen csomagolás, papírhajtogatás, válogatás stb.

Bővebben

Határkarbantartás

A szakterület és egyben a tevékenység 2015-ben a migrációs nyomás kezelése érdekében bevezetett intézkedések keretében jött létre. Első és legfontosabb feladata az Ideiglenes Biztonsági Határzár (IBH) megépítése volt, míg manapság elsődleges feladatunk ennek, illetve az idetartozó manőver utak karbantartása. További feladatként a szakterület részt vesz a Büntetés-végrehajtási Szervezet, illetve a társ rendvédelmi szervek kerítésépítési projektjeinek kivitelezésében, illetve az ehhez kapcsolódó anyagok (NATO drót, drótfonat, stb.) biztosításában.

Építőipari tevékenység

A társaság elsődlegesen a Büntetés-végrehajtási Szervezet kiemelt és saját építőipari beruházásainak, felújításainak a bonyolítását, koordinálását végzi fogvatartotti munkáltatással és alvállalkozók bevonásával.

Bútorgyártás

A központi- és belső ellátási rendszerben felmerülő bútoripari termékek gyártása, szállítása és beépítése történik a tevékenység keretében fogvatartotti munkáltatással.

Ablakgyártás

A központi- és belső ellátási rendszerben felmerülő nyílászáró (ablak) termékek gyártása, szállítása és beépítése történik a tevékenység keretében fogvatartotti munkáltatással.

Bérelhető munkagépek, munkaeszközök

A Bv. Holding Kft. kedvező bérleti konstrukcióban kínálja nehéz és egyéb munkagépeit partnerei számára, előre egyeztetett időbeosztás szerint.

Bővebben

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!