Folyamatosan fejlődő építőipari szolgáltatások

Folyamatosan fejlődő építőipari szolgáltatások

A Bv. Holding Kft. az idei évben megkezdte építőipari kivitelező képességének fokozatos bővítését és a fogvatartottak egyre nagyobb arányú bevonásával már olyan projektek generál kivitelezését hajtja végre, mint a Balatonlellén található volt BM üdülő teljes körű felújítása és rekreációs valamint oktatási intézménnyé történő átalakítása a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának megrendelésére.


Társaságunk a kivitelezés első ütemében az üdülő komplexum főépületének részleges felújítását hajtja végre. A munkálatok 2021. szeptember 16-án a szükséges bontások elvégzésével vették kezdetüket napi 50 fő fogvatartott munkáltatásával. A projekt keretében, ahogyan az a képeken is látható a ’70-es években épült objektum egy igazán modern és luxusminőséget képviselő dizájnt fog kapni a személyi állomány képzésének, regenerálódásának és aktív feltöltésedének céljából.

kép

kép

kép

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!