Rólunk

 

Tisztelt Látogató!

Üdvözljük Önt a Bv. Holding Kft. honlapján! Örülünk, hogy látogatóink között köszönthetjük és engedje meg, hogy előzetesen néhány fontos információt osszunk meg Önnel a Bv. Holding Kft-vel kapcsolatosan.

A Bv. Holding Kft. egyik legfontosabb feladata a rendvédelmi szervek hivatásos állományú tagjainak egyenruházattal történő ellátása, melynek érdekében cégünk székhelyén az elmúlt évben megnyitottuk a modern, minden igényt kielégítő egyenruházati boltunkat, jelenleg pedig folyik webáruházunk fejlesztése.

Tekintettel arra, hogy a fogvatartottak minél hatékonyabb foglalkoztatása és a részben önfenntartó büntetés-végrehajtás megteremtése egyre erősödő elvárás, a büntetés-végrehajtási gazdasági társaságok szerepe tovább nőtt az elmúlt években. A Bv. Holding vállalatcsoport illetve a Bv. Holding Kft. immár több, mint egy éve éppen abból a célból jött létre, hogy e feladat hatékony végrehajtását támogassa.

A Bv. Holding vállalatcsoport tagjainak termékpalettája rendkívül sokrétű, ezek között kiemelendőek a következő termékek és szolgáltatások: nyomdaipari termékek és irodaszerek, iratmegsemmisítés, háztartási higiéniai papírtermékek és tisztítószerek, textíliák, ruházati termékek (munka-, védő- és egyenruházati termékcsaládok), kórházi textíliák, lábbelik, bőrtermékek, irodabútorok, mezőgazdasági termékek, gabona és ipari növények, tejtermelés, feldolgozott húsipari termékek és egyéb élelmiszerek, faipari termékek és mosodai szolgáltatás.

A bv. gazdasági társaságai által előállított és forgalmazott termékek versenyképesek más gazdasági társaságok termékeivel. A vállalatcsoport tagjai a minőség és a vevői elégedettség folyamatos biztosítása érdekében használják az alkalmazott minőségbiztosítási előírásokat.

Kiemelt, stratégiai jelentőségű feladatunk az is, hogy a társaságok a foglalkoztatott fogvatartottak létszámát tovább bővítsék, ezért tekintünk mindig a jövőbe is, új lehetőségek és partnerek után kutatva. Kérése, véleménye esetén várjuk jelentkezését a honlapokon található elérhetőségeken.

Honlapunkon megtalálhat minden fontos információt a vállalatcsoport működésével kapcsolatosan, illetve közvetlenül elérheti a vállalatcsoport tagjainak saját honlapjait is, melyeken az egyes cégekről kaphat részletesebb információkat.

Bv. Holding Kft.